(123) 456-7890 email@domain.com

Prolazeći šestinskim grobljem nailazi se na jedan nesvakidašnje uređen nadgrobni spomenik smješten uz samu crkvu Svetog Mirka, nedaleko od raspela. Grob je izrađen od zelenog sljemenskog kamena i ukrašen različitim biljkama. Riječ je o grobu gospodina Albina Leusteka. Rođen je u Koprivnici 1890. godine. Dolazi u Zagreb gdje 1919. godine postaje glavni šumar Gradske šumarije.
Osim što je radio uobičajene poslove šumara, želio je i da što više ljudi uživa u sljemenskim ljepotama te je poticao izgradnju prometnica i planinarskih staza, osnivanje planinarskih društava i planinarskih domova. Sudjelovao je u odabiru lokacije i izgradnji sljemenske kapelice, a bio je i suorganizator motorističkih utrka 1936. godine na sljemenskoj cesti. Jedna od najpoznatijih staza je Leustekova staza. Krenemo li iz Gračana tom laganom stazom, preko Adolfovca do sljemenske ceste i na devetom kilometru skrenemo na Šumarev put, doći ćemo do izvora potoka Bliznec. Tamo je želio biti pokopan Albin Leustek, pa se taj lokalitet zove Šumarev grob.
Ipak, pokopan je na našem šestinskom groblju. Kad već nije mogao ostati u šumi, njegovi su nasljednici donijeli šumu k njemu, pa mu grob krasi mnoštvo zelenih sljemenskih biljaka.